Typ 2-diabetes på riktigt!

jun 232015
 

Förstan vecka var över förväntan men nu andra veckan: Mycket jobbigare, tänker mest på tomatsallad rödlök och olja, kanske är med barn hum, hum, hum!

Okej hela veckan har varit lite jobbig, men bra viktminskning till 89,1  kg och midja 106 cm.Bengt2 Tredje veckan: Går bra med dieten. Jag fortsätter att promenera, började faktiskt på en gång, men glömde att skriva det under första veckan, går 45 min morgon samt kväll. Det börjar kännas riktigt bra, känner mig lättare konstigt nej inte alls. Min nya vikt är 87,4 kg , midja 102 cm och jag börjar se annorlunda ut. Väldigt mycket positivt händer nu!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)