Typ 2-diabetes på riktigt!

maj 152012
 

Nu är de första 4 veckornas pulverdiet med 600 kcal/dag avklarad. Det har gått förvånansvärt enkelt och man kan riktigt se på alla deltagare hur det lyser om dem av stolthet och glädje över alla kilon som försvunnit och att blodvärden och blodtryck förbättrats så mycket. Jag kommer när det gått lite längre tid i projektet att i detalj redovisa förändring av blodfetter, blodtryck och sockervärden mm.

Igår var gruppen på sin första gymträff med coach Jeanette Ceder och ikväll blev det medelhavsinspirerad matlagning med Narges Hassani Espili (som också är min sambo). Bilden ovan är på de råvaror som gruppen startade med. Narges kommer att lägga ut recepten här på hemsidan allteftersom.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)