Typ 2-diabetes på riktigt!

apr 252012
 

Den femtonde dagen.

O så kom den 15 dagen av projektet. Måste faktiskt säga att någon hungerattack har inte inträffat ännu, lite sug ibland men det går snabbt över. Däremot så skulle jag kunna  undvara den klibbiga och plåtiga smaken i munen. Kilona rasar o nu ligger mitt blodsocker stadigt mellan 6.2 – 6.9, vilket ju får betecknas som väldigt intressant med tanke på att jag hade ett långtidssocker på drygt 15 när projektet startade o då tog jag insulin 4 ggr per dygn. Så nu kör vi vidare och ser framtiden an.

På återseende!

.

  One Response to “Klibbig och plåtig smak!”

  1. Ditt socker ligger på en fantastiskt fin nivå, vilket är otroligt kul och ur mitt medicinska perspektiv verkligen fascinerande. Plåtsmaken får du tyvärr stå ut med i 2 veckor till. Det är aceton, en av ketonkropparna, som ger den effekten. Man kan se smaken i munnen som ett kvitto på att du bryter ned fett. Håll ut!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)